Naši učitelji   

  Natalija Tumpej  

Natalija Tumpej - Petje

Natalija je svojo glasbeno pot pričela z igranjem prečne flavte in jo obogatila z zaključenim izobraževanjem solo petja, ki ga trenutno nadgrajuje na Konservatoriju v Celovcu pri prof. Carolini de Rooij. Jazz je glasbena smer, ki ji Natalija posveča največ časa. Svoje znanje bogati pri številnih jazz glasbenikih, kot so Judy Niemack, New York Voices, Sara Gazarek, JD Walter, Deborah Brown, Lela Kaplowitz, Ana Bezjak, Nina Strnad, Jure Pukl, Robert Bargad, Daniel Noesig in drugi. Leta 2015 jo je mednarodna komisija Riga Jazz Stage izbrala za nastop na istoimenskem festivalu v Latviji. Natalija je vokalistka glasbene skupine Jazz Ladies, ki je leta 2014 postala polfinalistka na oddaji Slovenija ima talent.

  Suzana Planinšek  

Suzana Menoni Planinšek - flavta

Suzana se je glasbeno izobraževala na GŠ Karol Pahor na Ptuju in Konservatoriju za glasbo in balet Maribor v smeri glasba - prečna flavta. Veliko let je flavto poučevala na GŠ Karol Pahor Ptuj in kasneje v GŠ Gornja Radgona. V OŠ je zaposlena kot profesorica razrednega pouka, kjer vodi krožek blokflavte. 

Ustanovila in vodila je kvartet flavt, v katerem je tudi igrala. Kvartet je v osmih letih zabeležil ogromno nastopov na občinskih in šolskih proslavah, koncertih ter osebnih praznovanjih. Je članica nekaterih priložnostno sestavljenih komornih skupin ter dveh pihalnih orkestrov, kjer igra flavto in pikolo, večkrat tudi kot solistka.

Svoje znanje igranja na flavto in poučevanja le izpopolnjuje pri številnih flavtistih, ki vodijo seminarje in srečanja flavtistov v Sloveniji.

  Urška Supej  

Urška Supej - kitara

Urška je svoje izobraževanje pričela kot klasična kitaristka in ga pod mentorstvom prof. Staneta Hebarja končala na jazz oddelku Glasbene šole Karol Pahor Ptuj. Po zaključeni Prvi gimnaziji Maribor je bila sprejeta na program jazz kitare Koroškega deželnega konservatorija v Celovcu k profesorju Agostino Di Giorgiu. Urška redno sodeluje z različnimi jazz in pop zasedbami, svoje znanje in izkušnje pa izpolnjuje tudi na mednarodnih delavnicah. Trenutno vodi svoj avtorski projekt Lullabies for Daydreamers in tribute projekt Lianne.

  Kristina Presker  

Kristina Presker - Klavir

Kristina Presker je pianistka in pevka, ki se trenutno izobražuje na privatni univerzi Gustav Mahlerja v

Celovcu, smer klavir, pedagogika in klasično petje. Za svoje uspešno glasbeno udejstvovanje je bila nagrajena s številnimi mednarodnimi priznanji in nagradami.

Poleg njene velike želje po koncertiranju ter delu v gledališču, je njena velika ljubezen
poučevanje.

  Anja Šuman  

Anja Šuman - Balet

Anjina plesna pot se je začela pri 6 letih , ko je prvič stopila v baletno dvorano Koservatorija za glasbo in balet v Mariboru. Po končani nižji baletni šoli je šolanje nadaljevala na Srednji baletni šoli in kasneje tudi na Višji baletni šoli v Ljubljani za učiteljico baleta. 10 let je poučevala v različnih glasbenih in plesnih šolah  (Bolero, Samba, Rolly, GŠ Žalec, GŠ Nazarje, GŠ Velenje in GŠ Antona Martina Slomška Maribor)

  Simeon Garkov  

Simeon Garkov - bobni, vodja šole

Simeon se je kot tolkalist izobraževal pod mentorstvom Tomaža Lojena in Martina Bajdeta v glasbenih šolah v Velenju in Mariboru. V tem času se je udeleževal tekmovanj doma in v tujini - leta 2005 je na državnem tekmovanju Temsig osvojil srebrno nagrado. Kasneje se je usmeril v bobne, njegova bobnarska pot pa ga je pripeljala do sodelovanja z In&Out, Tim Kores ''Kori''-jem, BQL, Niko Zorjan ter mnogimi drugimi.  Simeon je 10 let so-ustvarjal avtorsko glasbo z bendom BattleX in se predstavljal tako po Sloveniji, kot tudi Evropi.

tel: 040 885 984

e-mail: info@artnova.si