top of page
  Varstvo osebnih podatkov  

Kdo hrani in obdeluje osebne/kontaktne podatke?

Snemanje in ozvočevanje, Simeon Stefanov Garkov s.p. (v nadaljevanju: Simeon Stefanov Garkov s.p.) posveča pozornost varovanju vaših osebnih podatkov na način, da jih obdeluje in hrani le za lastno evidenco in možnost vzpostavitve stika med vami in Šolo Umetnosti Art Nova, hkrati pa se zavezuje, da osebnih/kontaktnih podatkov, ki ste jih svobodno posredovali, ne bo posredoval tretjim osebam.

Podatki o osebi, ki hrani in obdeluje vaše osebne podatke:

Snemanje in ozvočevanje, Simeon Stefanov Garkov, s.p.

Turnerjeva ulica 10, 2000 Maribor

040 885 984

simeongarkov@gmail.com

 

Katere podatke obdelujemo?

  • Kontaktne podatke, ki ste jih svobodno posredovali, in s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov in vsi ostali podatki, ki so bili pridobljeni preko kontaktnega obrazca ali vpisnega lista)

  • Podatke, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe/sklenitev sodelovanja

  • Fotografije iz javnih nastopov učencev Šole umetnosti Art Nova

 

Namen obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke uporabljamo za:

  • Vzpostavitev stika z vami ter nadaljnjo komunikacijo glede storitev

  • Sklenitev pogodbenega razmerja in izpolnitev obveznosti

  • Reševanje sporov in uveljavljanje kakršnih koli pravnih zahtevkov

 

Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

  • Za izpolnitev zakonskih obveznosti šole (npr. izdaja računov za opravljeno storitev)

  • Kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete (npr. za objavo fotografij na spletni ali Facebook strani šole)

  • Kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbenega razmerja med šolo in stranko, ali ob zahtevku ponudbe storitve

 

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Osnovne osebne podatke, za katere ste podali privolitev, hranimo eno leto po izteku šolskega leta za katerega je vpisni list bil izpolnjen. Podatke o izdanih računih hranimo 10 let. Po poteku roka hrambe vaših osebnih podatkov slednje izbrišemo tako, da do njih več ni mogoče dostopati ali jih povezati z vami.

 

Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki in preklic privolitve

Od šole lahko kadarkoli zahtevate:

Potrditev, ali obdelujemo vaše osebne podatke in informacije o: namenu obdelave, vrsti osebnih podatkov, predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov. Eno kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določite sami (elektronska/fizična). Popravek netočnih podatkov. Izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe).
 

Postopek uveljavljanja pravic

Za uveljavljanje vaših pravic v zvezi z osebnimi podatki morate svoje zahteve pisno podati na enega izmed zgoraj navedenih kontaktov (pošta ali e-pošta) upravljalca Simeon Stefanov Garkov s.p. V postopku uveljavljanja vaših pravic lahko od vas zahtevamo dodatne podatke za potrebe zanesljive identifikacije, v kolikor pa slednja ni izvedljiva, lahko uveljavljanje pravic zavrnemo. Na vašo zahtevo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki moramo odgovoriti najkasneje v 30 dneh od prejema vaše zahteve.

bottom of page