top of page
učenje flavte
učenje bobnov

  Izberite program za svojega otroka  

učenje petja
  Solo Petje  

Pevci s pomočjo učiteljice ob petju svojih najljubših pesmi razvijajo pravilno vokalno tehniko, večajo svoj pevski razpon in pridobivajo samozavest za odrsko nastopanje na šolskih produkcijah.  Pouk je individualno prilagojen željam učenca, zato pevci pri pouku zelo uživajo.

NOVO: Petje za najmlajše (4-6 let)

učenje flavte
  Flavta  

Pri pouku flavte se učenci naučijo pravilnega dihanja in tehnike skozi igranje klasičnih skladb, ki jih na šolskih nastopih izvajajo ob klavirski spremljavi. Svoje praktično znanje nadgrajujejo tudi s pomočjo teoretičnih smernic, ki jih učiteljica predstavi na zanimiv in simpatičen način. 

učenje bobnov
  Bobni  

V sklopu programa Bobni se učenci naučijo kako postati pravi bobnar, na katerega se lahko zanese vsak band. Skozi igranje svojih najljubših pesmih razvijajo občutek za ritem in osvajajo potrebno tehniko. Svoje pridobljeno znanje pokažejo na šolskih produkcijah, kjer se naučijo tudi odrskega nastopanja.

učenje klavirja
  Klavir  

Pri urah klavirja učenci spoznavajo glasbo kot celoto. Skozi individualni pouk, ki je prilagojen vsakemu učencu posebej, se otroci spoznavajo z notnimi zapisi in oživljajo melodije z igranjem na tipke. Sproščene ure klavirja pri otrocih spodbujajo razvoj posluha in občutek za ritem, hkrati pa jim pomagajo graditi samozaupanje, ki je neviden, a pomemben del pri samostojnih točkah na šolskih produkcijah.

Man Playing Guitar
  Kitara  

Na urah kitare učenci spoznavajo lestvice in akorde ter osvajajo tehniko in koordinacijo. Naučeno uporabijo pri igranju pesmic. Kitaristi na šolskih produkcijah svoje znanje pokažejo v samostojnih točkah, kakor tudi v skupinah ob spremljavi drugih kitaristov ali pevski spremljavi.

Ballet Dancers
  Balet  

Na baletnih uricah  otroci v sebi prebujajo interes in ljubezen do plesa, spoznavajo svoje telo kot instrument za plesni izraz in osvajajo osnovne plesne elemente, ki jih postavljajo v prostor in čas glasbe. Otroci s pomočjo baletnih uric pridobivajo delovne navade ter sposobnost koncentracije in komuniciranja.

bottom of page